Deželak Junak zbral 924.116,75 evrov za počitnice otrok
Akcije
Tipografija

Voditelj na Radiu 1 Miha Deželak je z akcijo Deželak Junak že osmo leto zapored prekolesaril Slovenijo in skupaj s poslušalci za otroke iz socialno šibkih družin zbral neverjetnih 924.116,75  evrov!

 

Dobrodelna pustolovščina se je tako že osmo leto zapored zaključila na Debelem rtiču, kjer je Deželaka in njegovo ekipo pričakala ogromna množica navdušenih podpornikov, med njimi njihove družine, prijatelji in poslušalci, ki so ves čas akcije dihali z njimi. Pospremili so jih z bučnim aplavzom in vzkliki.  Za velikosrčno ekipo je 10 dni garanja, bolečin v nogah, utrujenosti in občasnih slabosti.

 »Slovenija, zdaj smo res vsi zbrani, dočakali smo ga! In to najbolj srečnem kraju leta, na Debelem rtiču! Kraju kjer se vsako leto življenaj tisočih otroko obrnejo na bolje, zaradi vas najboljših poslušalcev na svetu, ki v njihova življenja pošljete žarek sonca,« je dejal voditelj sprejema Denis Avdić, ki je bil navdušen nad zbranim zneskom.

 »Presrečen sem, to je fantastičen znesek! Ne bi mi uspelo brez moje ekipe. Mi smo dali vse od sebe, jaz sem to čutil na vsakem koraku, Slovenija je dihala z nami. Za vsakega otroka, ki bo tukaj užival, sem res zelo vesel. Otroci se bodo kopali, jedli sladoled, se igrali, skratka uživali bodo na morju. Počutili se bodo ljubljeni, cenjeni in to je to, za kar delamo,« je dejal Deželak Junak.

 Radijci bodo na počitnice tako odpeljali več kot tisoč otrok, ki še nikoli v življenju niso bili na morju, plavali v njem, ali zgolj namočili noge.

 

 

 

Najbolj brano

Kuharske Bukve Kuharske Bukve
Ponedeljek, 20 April 2020 14:40

Preberite več...

Zmagovalca sta Maša in Davor! Zmagovalca sta Maša in Davor!
Četrtek, 04 Junij 2020 11:28
  Od februarja ste lahko v deveti sezoni naše akcije glasovali za svojega favorita. Največ glasov s...

Preberite več...

Na Braču je letos res vse všteto Na Braču je letos res vse všteto
Ponedeljek, 22 Junij 2020 12:58
Radio Celje, Novi tednik in Relax skrbimo za brezskrbne počitnice.

Preberite več...

Gremo na tridnevno kulinarično potovanje v Toskano! Gremo na tridnevno kulinarično potovanje v Toskano!
Ponedeljek, 04 September 2023 10:43
Sonček ter Novi Tednik in Radio Celje že dolgo skupaj snujemo zanimive vsebine za naše popotnike, br...

Preberite več...