Novi tednik, Radio Celje in OBI podarjamo bazen v vrednosti do 500€!
Akcije
Tipografija

NAGRADNA IGRA ZAKLJUČENA!

Obi je eden večjih trgovcev z izdelki za gradnjo, dom in vrt v Evropi. V Sloveniji so prisotni že 25 let. V njihovi ponudbi boste našli vse potrebno za vaše domače projekte, gradnje ali obnove. Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali njihovi zaposleni. Zelo ponosni so tudi na njihove vrtne centre, kjer vam nudijo vse za vašo popolno vrtno oazo. Poleg rastlin boste našli še druge potrebne izdelke, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev; vrtno pohištvo, senčila, žare, zunanja svetila in še marsikaj.

V poletnih dneh bodo vedno bolj aktualni tudi različni bazeni, ki so idealna rešitev za osvežitev in izrabo prostega časa.

V Obiju imajo na voljo širok nabor bazenov, ki se med seboj razlikujejo po tipu, obliki, velikosti/globini in seveda nenazadnje tudi po ceni. V trgovini boste našli vse od manjših/otroških bazenov, bazenov z napihljivim robom, pa do večjih bazenov z močno, kovinsko konstrukcijo in nenazadnje masažnih bazenov za res pravo sprostitev in pobeg iz vsakdana.  Ponujajo vam tudi vse za redno vzdrževanje bazena, kot so sredstva za zatiranje alg in bistrenje vod, dezinfikacijo bazenske vode, višanje vrednosti ph v bazenu … Nudijo širok nabor pripomočkov za bazene, kot so termometri, lovilne mrežice, filtri, talni čistilci … V ponudbi imamo tudi različne čistilnike in grelce za bazen. 

Bazen po vašem izboru v vrednosti do 500 evrov bo vaš, če boste izrezali kupon iz Novega tednika (25. 5., 1. 6., 8. 6. ali 15. 6.) in ga poslali na naslov:

Novi tednik in Radio Celje
Prešernova 19
3000 Celje

s pripisom Bazen in boste seveda izžrebani v nagradni igri.

obi bazen kupon

Med vsemi kuponi, ki jih bomo prejeli do 20. junija, bomo izžrebali nagrajenca in ga obvestili o prevzemu nagrade. Če imate manjše dvorišče in bo vaš bazen manjši, si boste v vrednosti do 500 evrov lahko izbrali dodatke za vzdrževanje bazena.

Srečno!

Najbolj brano

Kuharske Bukve Kuharske Bukve
Ponedeljek, 20 April 2020 14:40

Preberite več...

Zmagovalca sta Maša in Davor! Zmagovalca sta Maša in Davor!
Četrtek, 04 Junij 2020 11:28
  Od februarja ste lahko v deveti sezoni naše akcije glasovali za svojega favorita. Največ glasov s...

Preberite več...

Na Braču je letos res vse všteto Na Braču je letos res vse všteto
Ponedeljek, 22 Junij 2020 12:58
Radio Celje, Novi tednik in Relax skrbimo za brezskrbne počitnice.

Preberite več...

Gremo na tridnevno kulinarično potovanje v Toskano! Gremo na tridnevno kulinarično potovanje v Toskano!
Ponedeljek, 04 September 2023 10:43
Sonček ter Novi Tednik in Radio Celje že dolgo skupaj snujemo zanimive vsebine za naše popotnike, br...

Preberite več...