Z Radiem Celje na čaroben advent v Budimpešto in Gradec
Akcije
Tipografija

Bogat 2-dnevni program v predbožičnem vzdušju (9.–10. december)!

Sonček in Novi tednik & Radio Celje že dolgo skupaj snujemo zanimive vsebine za naše popotnike, bralce, poslušalce. In ker je vsake toliko prav, da gremo od besed tudi k dejanjem, decembra organiziramo novo potepanje na Madžarsko in Avstrijo.

Prvi dan se bomo obiskali čarobno Budimpešto, ki še posebej decembra nikogar ne razočara. Vse je v soju lučk, na božičnem sejmu je bogata ponudba daril in hrane. Mesto s svojimi veličastnimi mostovi in citadelo, ki kraljuje nad njim, zleze vsakomur pod kožo. Tukaj bomo tudi prespali.

Po zajtrku se bomo odpeljali proti avstrijskem Gradcu, ki marsikoga prijetno presenetil. Večinoma ga poznamo le po nakupovalnih središčih, le redko kdo pa zakoraka v središče mesta. Božično okrašen bo tudi Gradec razvajal s pogledi in vonji iz božičnih stojnic. In posebnost mesta: v mestni hiši vsako leto razstavijo osupljivo lepe ledene jaslice. V večernih urah pa se bomo odpeljali proti Sloveniji.

Cena izleta: že za 140 eur

Informacije in rezervacije na sonchek.com, telefonskih številkah 03 425 46 40, 03 425 46 30 ali v najbližji poslovalnici Turistične agencije Sonček.