Z Radiem Celje v Egipt - 200 EUR popusta do 15. februarja
Akcije
Tipografija

Novi tednik in Radio Celje ter turistična agencija Relax vas bomo letos povabili na kar nekaj izletov. Junija bomo odšli na počitnice na Jadran, 31. avgusta gremo v Egipt, seveda pa bomo tudi silvestrovali skupaj. 

Vsi, ki vas zanimajo počitnice v Egiptu, v Hurghadi v predelu Soma bay, boste lahko uživali v hotelu Amway beach club s 4 zvezdicami. Osnovna cena je 1.099 eur, za vse, ki se boste odločili preživeti počitnice z nami na mediteranu, pa je cena do 15. februarja 899 eur.

Hotel je povezan s peščeno plažo s koralnim grebenom. V ceno je vključen all inclusive (samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo, samopostrežna večerja, popoldanski prigrizki v izbranih barih ob določenih urah, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, sokovi, čaj, kava, pivo, koktejli in vino), uporaba fitnesa, uporaba tenis igrišča v dnevnem času, uporaba sefa v sobi, izposoja kopalnih brisač, ležalnikov in senčnikov ... V ceni je tudi letalski prevoz Ljubljana - Hurgada - Ljubljana, turistična taksa, osnovno nezgodno zavarovanje ...

Z vami bo od 31. 8. do 7. 9. tudi ekipa Radia Celje.

Pohitite s prijavami in izkoristite 200 eur popusta do 15. februarja. 

Število prijav je omejeno!

Prijave in več informacij: 

Relax - garancija za kakovost 

PE Citycenter Celje: Mariborska 100; telefon 03-42-88-340 

PE Celje: Stanetova ulica 6; 03-42-88-320.

Sledite nam