narocniki vinogradi

O izletu:

IZ MESTA MED VINOGRADE

Maribor, Svečinske gorice, srce med vinogradi, fontana vina

Termin: 30.9.2023

30. septembra se bomo skupaj s turistično agencijo M&M tours v jutranjih urah odpeljali proti Mariboru. Sprehodili se bomo skozi mestno središče, vse do Lenta, kjer se bomo ustavili pri stari trti. Nekaj prostega časa za kavo, nato pa se odpravimo v Svečinske gorice, kjer se bomo ustavili na turistični kmetiji, obdano z vinogradi in pogledom na romantično srčkasto cesto - Srce med vinogradi. Popeljali nas bos v klet in nas pogostili z rujno kapljico in prigrizkom, imeli pa bomo tudi nekaj prostega časa za fotografiranje srčne ceste.  Nato se odpeljemo do restavracije, kjer se bomo okrepčali s kosilom. Po kosilu se bomo odpeljali do  fontane vin.  Vsak bo prejel poseben čipiran kozarec s katerim bo lahko poskusil 6 vzorcev vin. Spominski kozarec boste na koncu odnesli domov. Vključen je avtobusni prevoz, vodnik na poti, ogled kleti z degustacijo, kosilo, degustacija vina v vinski fontani in organizacija ter izvedba izleta.

Cena: 66 evrov (pri minimalno 40 prijavljenih), 73 evrov(pri minimalno 30 prijavljenih)

ZA NOVE NAROČNIKE NOVEGA TEDNIKA – BREZPLAČNO. OBSTOJEČI NAROČNIKI LAHKO IZKORISTITE 5-ODSTOTNI POPUST NA IZLET.

MESTO NA AVTOBUSU SI REZERVIRAJTE V TURISTIČNI AGENCIJI M&M TOURS V LAŠKEM. Tel.: 08/205 36 05.

narocniki prejmete

Več informacij: narocnine@nt-rc.si; telefon 03/422 51 71.

Akcija traja od 1. 8. do 20. 9. 2023 oziroma do zapolnitve mest. Vsi, ki boste v tem času naročili Novi tednik, boste odšli BREZPLAČNO na izlet IZ MESTA MED VINOGRADE. Obstoječi naročniki lahko izkoristite 5-odstotni popust na izlet. Novi tednik lahko naročite na spodnjem obrazcu, na oglasnem oddelku Novega tednika in Radia Celje, za več podatkov smo vam na voljo tudi na telefonski številki 03/422 51 71.

CENIK

 Naročite se na Novi tednik preko spleta!

 

Vpišite ime in priimek.
*
Vpišite e-pošto.
*
Vpišite ulico in hišno številko.
*
Vpišite poštno številko in pošto.
*
Vpišite davčno številko.
Vpišite telefonsko številko.
Soglašam s prejemanjem računov na elektronski naslov (e-mail)
V kolikor želite prejemati račun na elektronski naslov, označite to polje.
Z oddajo naročila se strinjam s pogoji poslovanja podjetja NT&RC, d.o.o.
V kolikor se strinjate s pogoji poslovanja nt&rc d.o.o. označite to polje.
*
Soglašam in dovoljujem, da podjetje NT&RC, d.o.o. vpisane osebne podatke obdeluje in jih uporablja za namen izvedbe naročila na Novi tednik, ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte ali telefona. Zbirka osebnih podatkov se vodi na sedežu podjetja in se uporablja samo za namen izvajanja naročila na Novi tednik. Podjetje se zaveže, da osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim nepooblaščenim osebam. Vsi podatki se varujejo skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in v skladu z določili GDPR.
V kolikor se soglašate, da NT&RC, d.o.o. obdeluje vaše podatke samo za namen izvedbe naročila na Novi tednik, označite to polje.
*


Strinjam se, da podjetje NT&RC, d.o.o. lahko moj e-naslov uporabi za občasno pošiljanje obvestil o dogodkih, ki jih organizira.

V kolikor želite prejemati na e-pošto različna obvestila podjetja nt&rc d.o.o. označite to polje.Označite to polje.
*
Podatki so obvezni* !

Sledite nam