Na priljubljeni poti razkazoval spolovilo
Kronika
Tipografija

»Bilo mi je neprijetno, ko sem ga zagledala. Ne predstavljam si, kakšen človek mora biti, da počne kaj takšnega, še posebej če so v bližini otroci, ki se prav tako sprehajajo na tem območju,« je dejala Celjanka, ki želi ostati anonimna. Pred dnevi je namreč dvakrat na sprehajalni poti ob Savinji v bližini visečega mostu opazila moškega, ki se je pred ljudmi samozadovoljeval. (SŠol, foto: NT)

Prvič ga je opazila, ko je sedel na klopi s spuščenimi hlačami in se vsem na očeh samozadovoljeval, drugič je šel mimo nje in si, ko jo je zagledal, sprednji del hlač spustil ter pokazal spolni ud.

Tudi pred otroki?

Po pričevanju sogovornice gre za moškega, starega približno petdeset let. Na glavi je imel kapo, ko ga je srečala drugič, je imel na sebi vojaške hlače. »Nikoli ni spregovoril, ko sem ga srečala. Verjetno to počne pred vsemi ženskami, ki gredo takrat mimo,« je dejala sogovornica. Moški je močnejše postave, visok približno 175 centimetrov in neobrit, vendar nima brade, dodaja Celjanka. »Ne vem, ali želi šokirati mimoidoče ali to počne zaradi svoje nagnjenosti k razkazovanju. V vsakem primeru je neokusno,« dodaja. Na vprašanje, ali jo je morda zalezoval oziroma ji sledil, pravi, da ne. »Presenečena sem, da je v današnjih časih kaj takšnega sploh mogoče, in to na območju, kjer je dnevno ogromno ljudi, tudi mladih in otrok,« še dodaja.

Po pogovoru z njo smo se v torek dopoldne po odgovore na nekaj vprašanj obrnili tudi na Policijsko upravo Celje, kjer so povedali, da do takrat uradne prijave na številko 113 ali neposredno na policijsko postajo o tem primeru niso dobili. Je pa neka Celjanka prav tako moškega, ki se je razkazoval na istem območju, celjski policiji prijavila maja letos. Toda naj ne bi šlo za istega moškega.

Le nekaj minut zatem, ko smo se pogovarjali s policijo in z občanko, ki želi ostati anonimna, je po naših podatkih odjeknila novica, da je policija vendarle dobila prijavo o moškem, ki naj bi se ravno takrat znova razkazoval pri visečem mostu ob Savinji. Kot so nam kasneje sporočili iz policije, so moškega tudi prijeli na kraju in mu napisali kazen. Več kot očitno gre torej za istega človeka, o katerem nam je govorila bralka, le da je uradno zadevo – kakšno naključje – ravno takrat prijavila druga Celjanka. A to še ni vse, isti dan popoldne, je moškega opazila še ena Celjanka …

 Več podrobnosti o primeru v tiskani izdaji Novega tednika. V njem tudi o tem, za kakšno kršitev gre in kdaj policisti takšnega storilca tudi ovadijo.

 

 

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...

Sledite nam