Požar na celjskem sejmišču posledica kaznivega dejanja
Kronika
Tipografija

Požar, ki je ponoči izbruhnil v enem od gostinskih lokalov, ki se nahaja na celjskem sejmišču, je najverjetneje posledica kaznivega dejanja, so sporočili iz celjske policije. Preiskava sicer še ni končana. (SŠol, Foto: FB PGD Lopata)

Požar je izbruhnil okoli 1. ure ponoči in zajel lokal, nato pa se razširil še na streho in bližnjo dvorano. V požaru ni bil nihče poškodovan. Kot nam je danes dejal Robert Otorepec, izvršni direktor družbe Celjski sejem, naj bi bila škoda visoka, vendar je o njeni točni višini še preuranjeno govoriti. Dodaja, da sanacija objekta ne bo vplivala na ostale sejemske dogodke.

 »Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je najverjetneje vzrok požara kaznivo dejanje. Nastala je tudi velika materialna škoda, vendar točna višina še ni znana. Policisti in kriminalisti intenzivno zbirajo obvestila in dokaze ter preverjajo okoliščine o sumu kaznivega dejanja, vendar zaradi interesa preiskave več podatkov ta trenutek ne moremo posredovati,« so sporočili iz celjske policije.

 Lastniki omenjenega lokala naj bi že pred dnevi na policijo prijavili primer vandalizma sicer svojega drugega gostinskega lokala v središču Celja. V tistem primeru je neznanec ponoči razbijal okna.

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...

Sledite nam