Navdušite nas s potopisom
Akcije
Tipografija

Radi potujete in spoznavate nove kulture? Delite vtise s svojega potovanja z nami in se potegujte za nagrado! Dobrodošli so potopisi od koderkoli. Naj bo to z vašega sanjskega potovanja po deželah na drugem koncu sveta ali po bližnji okolici, ki vas je tako ali drugače očarala in bi zato doživetje radi delili z bralci Novega tednika.

Potopis pošljite čimprej na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Besedilo naj bo dolgo največ deset tisoč znakov skupaj s presledki. Obenem naj bo vsaj osem fotografij obiskane dežele v čim boljši ločljivosti. Pošljite jih posebej, ne v isti datoteki kot besedilo. 

Nagrade pokrovitelj knjigarne HOOP.

Dobrodošli v HOOP  :  knjigarni - darilnici in papirnici v starem mestnem jedru Celja, ki je prostor  za obdarovanje svojih najdražjih, iskanje navdiha ali preprosto razvajanje sebe. Na voljo je vse od čudovitih knjig  s poudarkom na nagrajenih delih slovenskih in tujih avtorjev, do izbornih  daril priznanih blagovnih znamk:  Morelato, Casio, Maison Berge, Yankee Candle, Millefiori, Berryshka, Goričke izbrane penine Gjerkeš, Rolljet skiroji z vpetimi šolskimi  torbami za zdravje hrbtenice, pisala Parker, Posca, Uniball ter proizvodi dizajn “Ivan Cankar” in “Jože Plečnik”, kar  so le nekatere med njimi. Omenimo naj  RUDYs  unikatno pakirane kave iz celega sveta, čaje  s posvetili, pestro ponudbo igrač, Berryshkine  čokoladne stvaritve brez aditivov  in pijače ter mnogo več. Če  iščete popolno darilo zase ali svoje drage, radi raziskujete in imate radi lepe stvari obiščite HOOP. Ob koncu starega in začetku novega šolskega leta nudijo veliko izbiro šolskih torb priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. Še posebej naj omenimo trendno ergonomski Rolljet za zdrave otroške hrbtenice. Nudijo učbenike in delovne zvezke za novo šolsko leto, tako rabljene, kot nove. Naročila že zbirajo v poslovalnici. Ob tem seveda tudi vse ostale šolske potrebščine. Ker pa se bližajo počitnice, so za najstnice poskrbeli tudi s kopalkami za šolo v naravi. V nova popotovanja vas vabijo s ponudbo kovčkov in treking  nahrbtnikov . Vljudno povabljeni vsi tudi v oddelek knjigarna, kjer dajejo s predavanji avtorjev velik poudarek prav na potovanja. Naj vas že zdaj povabimo na težko pričakovani dogodek avtorice in predavateljice  na Potopisno predavanje avtorice knjige: Ples svetlobe- BARBARE POPIT, ki bo govorila o srečanju s polarnim sijem. Hoop vabi tudi na brezplačne dogodke in predavanja za otroke in odrasle z razporedom na facebook strani: https://www.facebook.com/HoopCelje. Pričakujejo vas! Vaš HOOP, Stanetova 11, Celje.

1. nagrada  – kovček Ornelli

Hoop_nagrada1

2. nagrada - nahrbtnik Tarbet Viper urgan

Nahrbtnik Target Viper urban prihaja iz družine Viperjev, ki je znana po svoji izvirni obliki, kvaliteti in slovenskem izvoru. Lahek in priročen, obenem pa kvaliteten in vzdržljiv je primeren za vsakdanjo rabo v zahtevnem okolju, zlahka pa se prilagaja tudi športu, poli ali drugim dejavnostim. Ima tudi pritrditvene trakove za rolko ali kaj drugega. Ponaša se tudi z rdečo piko- nagrada za design.

Hoop_nagrada2

3. nagrada - Kamping in karavaning vodnik 2023/2024

1000 DRUŽINSKIH DOŽIVETIJ - štiri jezični vodnik (angleško-slovensko-francosko-nemški) je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori, prikolicami ali z najemom mobilnih hišic. V vodniku je na 740 straneh zbranih preko 6.000 kampov in postajališč za avtodome. 

Hoop_nagrada3

 
 

Sledite nam