© 2025 NT&RC, d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Paradižnika, da te kap


Špela Ožir
4. 8. 2022, 07.23
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Sezona zorenja paradižnikov je v polnem razmahu. Na vrtovih nas dan za dnem razveseljuje ta vsestranski dar narave. Da je s skupnimi močmi vse lažje in kar je najpomembnejše prijetnejše, dokazujeta babica Magda Čater in njen vnuk Svit, ki sta pridelala paradižnika, da te kap. Največji je bil težak kar kilogram, drugi nekaj več kot 600 gramov. Za kaj sta ju porabila, nam nista razkrila, zagotovo pa je možnosti ogromno. V kulinaričnem svetu se paradižnik resda uporablja kot zelenjava, a prav gotovo ste kdaj zasledili, da paradižnik uvrščamo med sadje.

sun-bright

Trenutno

13 °C

Jasno

četrtek, 19. 6

Jasno

15 / 31 °C sun-bright

petek, 20. 6

Delno oblačno

16 / 25 °C cloud-sun

sobota, 21. 6

Delno oblačno

13 / 25 °C cloud-sun

7-dnevni obeti


© 2025 NT&RC, d.o.o.

Vse pravice pridržane.