V Celju osem stanovanj za mlade
Družba
Tipografija

Družba Nepremičnine je objavil javni razpis za oddajo v najem osmih stanovanj za mlade. Razpis sodi v okvir ukrepov pomoči mladim na področju stanovanjske politike v Mestni občini Celje in v okviru oživljanja mestnega jedra.

 

 Tako nakup stanovanja kot njegov najem sta lahko za mlade nerešljiva težava, pravi Primož Brvar, direktor družbe Nepremičnine Celje, ki ponuja mladim varen, ugoden in dolgoročni najem obnovljenih stanovanj v starem mestnem jedru. Na voljo je osem stanovanj, večinoma so na Glavnem trgu, ki jih bo mogoče najeti za obdobje do 10 let. Družba bo prevzela stroške notarskih storitev, upravljanja, zavarovanja in investicijskega vzdrževanja stanovanj ter skupnih prostorov Najemniki bodo plačevali najemnino ter obratovalne stroške.

Prednost pri dodelitvi stanovanj bodo imeli mladi s stalnim bivališčem v Celju. Kot pravi Darja Pavlina, vodja službe za stanovanjske zadeve v Nepremičninah, bodo upoštevali tudi njihovo izobrazbo, zaposlitev, podjetnost, kraj zaposlitve in aktivno državljanstvo. »Razpoložljiva stanovanja so primerna za mlade posameznike, mlade pare in enostarševske družine.«

Na razpis se je mogoče prijaviti do 18. oktobra do 17. ure. Razpisna dokumentacija z vsemi podatki je na voljo na spletni strani www.nepremicnine-celje.si in sedežu družbe v času uradnih ur.

 

 

 

 
 

Sledite nam