V trčenju umrl motorist
Kronika
Tipografija

V prometni nesreči v Ločici pri Vranskem je sinoči umrl 40-letni motorist. Nesreča se je zgodila nekaj pred 21. uro, ko sta trčila motorist in tovorno vozilo. Motorist je med vožnjo v celjsko bolnišnico poškodbam podlegel, njegov mladoletni sopotnik se je v prometni nesreči lažje poškodoval.
Prometno nesrečo je povzročil 26-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Ločice proti Trojanam. Nesreča se je zgodila, ko je začel z vozilom polkrožno obračati. V času, ko je voznik tovornega vozila zapeljal na levo stran vozišča, je iz smeri Ločice pripeljal motorist, ki je izmenično prehiteval premikajočo se kolono vozil in je v izogib trku zapeljal na skrajni levi rob levega vozišča, kjer je trčil v sprednji levi del tovornega vozila. Motorno kolo je po trku obstalo pod tovornim vozilom, voznik in mladoletni sopotnik sta padla v jarek ob cesti. Zaradi hudih poškodb je voznik motornega kolesa med prevozom v bolnišnico umrl, mladoletni sopotnik se je v prometni nesreči lažje poškodoval. Voznika tovornega vozila bodo zaradi povzročitve prometne nesreče kazensko ovadili.

To je letos že osma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Toliko ljudi je lani na celjskem območju v prometnih nesrečah umrlo v celem letu.

BA

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...

Sledite nam