Ujeli voznika cross motorja, ki je razburjal Celjane
Kronika
Tipografija

V zadnjih mesecih so policisti v Celju večkrat zaznali voznika cross motorja, ki je v času prometne konice, predvsem po Ljubljanski ulici, ostalim voznikom povzročal precej preglavic.

V času ko je bilo na Ljubljanski in na okoliških ulicah največ dijakov in dijakinj se je pred njimi postavljal z nevarno vožnjo. Vozil je po zadnjem kolesu, brez čelade, ni upošteval prometne signalizacije, v križiščih ni upošteval prednosti, vozil je po površinah, ki niso namenjene tej vrsti vozila, skratka bil je nevaren sebi in okolici ter zaradi prekomernega hrupa moteč tudi za stanovalce.

V petek, okoli poldneva, so ga znova zaznali na Ljubljanski ulici v Celju. Tudi tokrat je vozil po zadnjem kolesu in preko polne črte prehiteval kolono vozil ter ogrožal sebe in druge. V trenutku, ko je parkiral sta ga presenetila policista v civilu. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja, z motorja pa je snel tudi registrske tablice.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu policisti motor zasegli. Ker je mladoleten so na Okrajno sodišče v Celju poslali obdolžilni predlog s pozivom sodišču, da se mu motor ne vrne.

 

Najbolj brano

Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi Pri Ljubnem v nesreči umrli dve osebi
Sreda, 03 Junij 2020 21:51
Danes, okoli 16.30 ure, se je na območju Ljubnega ob Savinji zgodila tragična prometna nesreča,v kat...

Preberite več...

Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih Celjska policija preiskuje domnevni incident na petkovih protestih...
Sobota, 13 Junij 2020 19:17
Na PU Celje so danes potrdili, da policisti preiskujejo incident, ki naj bi se zgodil na petkovih pr...

Preberite več...

Žalski policisti rešili lisičko Žalski policisti rešili lisičko
Torek, 02 Junij 2020 14:37
Žalski policisti so v ponedeljek popoldne na območju občine Tabor rešili lisičko. Na terenu so polic...

Preberite več...

Pogrešajo ga od včeraj Pogrešajo ga od včeraj
Četrtek, 04 Junij 2020 18:04
Od včeraj, 3. junija 2020, je pogrešan 82-letni Milan Špec iz Žalca.

Preberite več...